Турниры по FIFA 11 - Интернет Лига FIFA 11 - Смотреть Футбол онлайн - Интернет Лига FIFA | Турниры по FIFA online | Карьера | Прямые Видео Трансляции Футбола
а зробіть пожалуста по турах а то буде знов так шо хтось зіграє всі матчі а дехто незіграє і тоді знов буде застій то зробіть пожалуста по турах
Добавлено (04.12.2010, 21:20) --------------------------------------------- я по поводу матчів просто так неочень чесно адже хтось має сильніші команди і він понятно до трансферів виграватиме а слабші команди понятно програватимуть тоді ті шо слабші команди в них бюджет буде в мінусі тоді давай шоб було чесно кожному дамо по 5 млн і нехай перед початком турніру може хтось собі когось купить а то так я подивився шо то пезполезно мені грати такою командою а особливо проти борусії д\ шальке \баварії \і так далі ну понятно шо сильніші команди непогодяться але це на благо всіх команд і якщо адміністрація непогодиться то цей турні буден нечесним і тоді ті в кого слабші команди вони зіграють декілька ігор і вони перхочуть грати і тоді все піде до одного місця тож приймайте рішення поки ше багато ігор не зіграли то ж на блага всіх гравців і на благо сайту тож вам вирішувати
і я думаю шо з мною погодяться багато гравців цього турніру
то ж чекаю вашого рішення
Добавлено (04.12.2010, 21:29) --------------------------------------------- ну хто підтримує мою думку
Добавлено (04.12.2010, 21:39) --------------------------------------------- і ше шо то за дурість з тим спонсором таке нереально шоб за 34 гри пропустити 5 голів
да можно купить любого! главное чтоб денег хватало! кто первей купит того и игрок! только если ты хочь немецкого игрока купить из лиги ты должен договорится с Тренером играющим за ту команду!